شنبه, 27 مرداد 1397
عنوان : دهمین همایش ملی و اولین جشنواره فرهنگ و مدیریت جهادی
 ۱۳۹۵/۰۵/۲۴
عنوان گروه خبري : اداری . آموزشي . فرهنگی . اجتماعی .

دهمین همایش ملی و اولین جشنواره فرهنگ و مدیریت جهادی

دهمین همایش ملی و اولین جشنواره فرهنگ و مدیریت جهادی با شعار راهبرد اساسی در اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل و با حضور مدیرانی از ۱۱ وزارتخانه و ۳۰ دستگاه، نهاد دولتی و غیر دولتی و دانشگاه صبح روز یکشنیه مورخه 95/5/24 آغاز به کار کرد .

به گزارش روابط عمومی، در مراسم افتتاحیه همایش آیت عالمی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی به تبیین مدیریت و فرهنگ جهادی از منظر قرآن پرداخت. ایشان گفتند: در قرآن  مجید معیار و شاخص هایی برای مدیریت و فرهنگ جهادی از سوی خداوند به صراحت مشخص شده است. از جمله این که کار زمانی مفهوم جهادی پیدا می کند که برای رضای خدا باشد و همچنین جهاد یعنی انجام کار متکی به جدیت و کوشش و هر کاری که در آن سعی بسیار باشد به نتیجه می رسد. نماینده ولی فقیه در ادامه معرفی شاخص ها افزود: جهاد ابتدا بر محوریت پیامبر(ص) و بعد از آن بزرگوار بر محوریت امام معصوم بود. در حال حاضر نیز بر محوریت ولایت فقیه است. همچنین ماموریت جهادی عالمانه و آگاهانه، با قدرت و راه ندادن سستی در کار و انجام با مهرورزی، سرعت و چابکی، متکی برکار گروهی است. آیت الله عالمی یکی دیگر از معیارها را بهره مندی اعضای گروه به ویژگی های مشترک و مشاوره در صفات نیک برشمرد.

همچنین در این همایش دکتر جوادی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی، دکتر فلسفی دبیر همایش و مهندس بشارتی عضو شورای کانون جهادگران در خصوص اقدامات جهاد در زمان دفاع مقدس، گزارش روند برنامه ریزی و اجرای همایش مطالبی بیان کردند.

از دیگر برنامه های این همایش دو روزه می توان به برگزاری پنج کارگاه آموزشی تحت عنوان فرهنگ و مدیریت جهادی، ارتقای سلامت - فرهنگ و مدیریت جهادی، تقویت تولید داخلی- فرهنگ و مدیریت جهادی، اخلاق حرفه ای- فرهنگ و مدیریت جهادی اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، فرهنگ و مدیریت جهادی از منظر قرآن و نهج البلاغه، تقدیر از ایثارگران و خانواده شهدا، رونمایی از کد حلال و همچنین برگزاری نمایشگاه اشاره کرد.

محورهای اصلی دهمین همایش ملی و اولین جشنواره فرهنگ و مدیریت جهادی عبارتند از:

- مبانی فلسفی و بنیانهای نظری فرهنگ و مدیریت جهادی

- ماموریت و رسالت فرهنگ و مدیریت جهادی در تحقق اقتصاد مقاومتی

- تجارب ، کارکردها ، ظرفیتها و راهبردهای فرهنگ و مدیریت جهادی در تحقق اقتصاد مقاومتی

لازم به ذکر است؛ دکتر بصام رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی و جمعی از مدیران در این برنامه حضور دارند.