جمعه, 2 تير 1396
عنوان : برگزاری اختتامیه كارگاه آموزشی LPS
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۰
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . اداری . فرهنگی .

برگزاری اختتامیه کارگاه آموزشی LPS

مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی درون کشوری تحت عنوان" نظام تولید ناب در کشاورزی برای بهبود بهره وری و ارتقاء سطح پایداری بنگاه های کوچک و متوسط در کسب و کار کشاورزی " با حضور دکتر بصام و دکتر طباطبایی یزدی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره): دکتر بصام در آیین اختتامیه دوره LPS ضمن قدردانی از کلیه کسانی که زمینه اجرای این دوره را فراهم کرده اند گفت: مطالب فراگرفته شده در این دوره باید توسط شرکت کنندگان به منظور اثربخشی و یادگیری بیشتر انتشار یاید. وی افزود: اگرچه این دوره به پایان رسیده است اما وظیفه آگاه سازی و نشر اطلاعات توسط شرکت کنندگان شروع شده است. رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی همچنین برای اجرای برنامه ­های دیگر از جمله کارگاه­ ها، نشست­ ها و هم اندیشی­ به منظور یادگیری بیشتر اعلام آمادگی نمود.

دکتر طباطبایی یزدی رییس سازمان ملی بهره وری ایران نیز در سخنان خود با تشکر از همه کسانی که شرایط برگزاری این دوره را مهیا کرده ­اند؛  ابراز امیدواری نمود که شرکت کنندگان به اهداف خود در این دوره دست یافته باشند و اطلاعات ارزشمندی در جهت دستیابی به اهداف سازمانی خود کسب کرده باشند.

گفتنی است؛ دوره LPS با همکاری موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی و سازمان ملی بهره وری ایران به میزبانی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) اجرا گردید.

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی