يکشنبه, 3 بهمن 1395
عنوان : نظارت بر اجرای آزمون دوره های كاردانش كشاورزی در تنكابن و رامسر
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . اداری . دانشجویی . آموزشي .

نظارت بر اجرای آزمون دوره های کاردانش کشاورزی در تنکابن و رامسر

دکتر رحیم میرزائی رئیس گروه تخصصی منابع طبیعی و آب و خاک موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی به منظور نظارت بر اجرای آزمون دوره های کار و دانش در رشته تولید نهال و جنگل کاری و تعمیر ماشین های ثابت کشاورزی در مراکز آموزش تنکابن و رامسر حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی موسسه: دکتر میرزایی در این باره گفت: آزمون تئوری رشته های کار و دانش تولید نهال و جنگلکاری و تعمیر ماشین های کشاورزی برای هر رشته با حضور ناظرینی از آموزش و پرورش، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی  و منابع طبیعی مازندران و اینجانب برگزار شد. آزمون عملی نیز با حضور مدرسین دوره مهندس ابراهیم شب بو کارشناس ارشد فیزیولوژی گیاهی برای رشته تولید نهال و جنگل کاری و مهندس یوسفی راد کارشناس رشته مکانیزاسیون کشاورزی برای دوره تعمیر ماشین های ثابت کشاورزی اجرا گردید.

وی در پایان گفت: در پایان این بازدید طی نشستی با مسئولین مراکز آموزش مواردی برای تقویت محتوای آزمون ها بیان شد. از جمله اجرای آزمون عملی به صورت مصاحبه و طرح سوال های تئوری  در هر دو رشته انجام شود تا مهارت عملی دانش آموزان  بیشتر محک زده شود.

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی