چهارشنبه, 4 مرداد 1396
عنوان : بازدید هیات 30 نفری سازمان برنامه و بودجه از سواحل مكران
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . اداری . اجتماعی . آموزشي .

بازدید هیات 30 نفری سازمان برنامه و بودجه از سواحل مکران

هیاتی متشکل از 30 نفر مسئول و کارشناس سازمان برنامه و بودجه کشور از امکانات و پتانسیل های بالقوه سواحل مکران در ارتباط با فعالیت های شیلاتی، کشاورزی و مراکز آموزشی تحت پوشش موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی موسسه: مهندس احسانی رییس گروه برنامه و بودجه با ارسال این خبر افزود: در این سفر به اتفاق دکتر علی نژاد رییس گروه شیلات آبزیان، هیات اعزامی سازمان برنامه و بودجه را همراهی نموده و در زمان بازدید اهمیت و نقش آموزش در زمینه بهره برداران، کار دانش ، علمی کاربردی به خصوص در ارتباط با پروژه های اقتصاد مقاومتی نظیر پرورش ماهی در قفس ، تکثیر و پرورش میگو و ...  برای بازدید کنندگان تبین گردید. همچنین هیات اعزامی با مسئولین و مردم محلی در خصوص مشکلات آن ها در حوزه کسب و کار کشاورزی، شیلات و آموزش به گفتگو پرداختند.

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی