سه‌شنبه, 2 آبان 1396

معارفه سرپرست جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی

مراسم معارفه دکتر منیری فر به عنوان سرپرست جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی با حضور دکتر بصام معاون آموزش سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در تبریز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی: در ابتدا مراسم مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: در اصول دین تقلید جایز نیست و خدا انسان را موظف به تحقیق می کند و در فروع دین هم تشویق می کند تا از مرجع تقلید که محقق هستند تقلید بکنند. وی با اشاره به آیه 9 سوره زمر قرآن کریم خاطر نشان کرد: خدا انسان را تشویق به یادگیری علم می کند. لذا انسانی موفق است که می داند و جامعه ای متضرر است که نمی داند و این دانستن با تحقیق بوجود می آید .

حجت الاسلام والمسلمین نجفی در آخر سخنان خود با فرمایش امیر مومنان که می فرمایند هر کس به من کلمه ای بیاموزد مرا عبد خود کرده است افزود: علمی به درد می خورد که با یقین همراه باشد.

در ادامه دکتر بصام به اهداف و سیاست های سازمان تحقیقات آموزش و ترویج اشاره کرد و گفت :مراکز تحقیقاتی باید در راستای اهداف شش گانه سازمان که بیشتر برای زندگی مردم، کشاورزان و روستائیان متمرکز است فعالیت نمایند و رئیس موفق کسی است که بر اساس اهداف تعیین شده وضعیت فعلی را به وضعیت بهتر ارتقاء دهد.

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی همچنین گفت: ما باید توجه کنیم که فعالیتهای ما در راستای تحقق اهداف کشاورزی در استان باشد و اگر در راستای این اهداف حرکت کردیم آن وقت است که باید فعالیتهای خود را ترویجی کرد. وی تصریح نمود: جهت ترویجی نمودن باید اول آموزش داد بعد روی ساماندهی کشاورزان و روستائیان با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان همکاری نمود.

معاون آموزشی سازمان در پایان با بیان این مطلب که فعالیتهای تحقیقی باید بر اساس بودجه موجود باشد اظهار نمود: محققین ما باید فعالیتهای ارزنده خود را در قالب تحقق اهداف کشاورزی استان قرار داده و بر اساس آن منابع مالی و تسهیلات بانکی را به آن طرف سوق دهند.

در ادامه مراسم مهندس کریم مهری ضمن قدردانی از ملت فهیم که دوباره در 22 بهمن حماسه ای نو خلق کردند گفت: اگر امروز ما از روستا و روستایی صحبت می کنیم دیگر روستایی ما آن روستایی سابق نیست. ساختار روستاها فرق کرده اکنون در روستاها و مناطق عشایری ما تحصیل کرده های فوق لیسانس حقوق داریم که به راحتی از حق و حقوق خود دفاع می کنند و امروز بعد از 38 سال اینها دستاورد نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی همچنین اظهار کرد: ما باید به دور از شعار و تعصب برای هدفمندی و چشم انداز توسعه کشاورزی استان گام برداریم و قدردان کسانی باشیم که مراکز را از صفر به اینجا رسانده و اینک به ما سپرده اند و هر چه که هست مقدمه ای برای رسیدن به تعالی است .وی تاکید نمود: ما باید در تمام فعالیتهایمان سرمایه گذاری و بازگشت سرمایه را مدنظر داشته باشیم .

مهندس مهری در ادامه به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن پرداخت و گفت: مردم ولی نعمت ما هستند که دیروز هم دیدیم که به صحنه آمدند و از ولایت فقیه حمایت کردند. رمز موفقیت ما هم در وحدت کلمه است. با وجود تمام بحث ها و حزب ها که در کشور ما هست در نهایت همه به هدف ملی توجه می کنند . در بحث تحقیقات هم محققین باید به اهداف شش گانه که سازمان تحقیقات مقرر کرده توجه نمایند. ما هم انتظار داریم در زمینه اصلاح الگوی کشت با توجه به نیازها و اقلیم آب و هوایی استان گام بردارند .

مهندس کریم مهری در آخر یادآورشد: من به جرات می گویم اگر در گذشته برای بازدید از گلخانه ها به خارج از کشور می رفتند اکنون برای بازدید از بزرگترین گلخانه در خاورمیانه به استان ما مراجعه می کنند.

در ادامه مراسم دکتر حسین لطفعلی زاده گزارش کامل و جامعی از فعالیتهای انجام یافته در طول مدت تصدی ریاست مرکز را ارائه نمود و سپس دکتر حسن منیری فر اهداف و برنامه های آتی خود را  بیان کرد.

شایان ذکر است؛ در این مراسم مهندس عمادی مدیر کل حراست سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، معاونین و مدیران کل ادارات تابعه سازمان جهاد کشاورزی استان و کارکنان مرکز تحقیقات حضور داشتند.

عنوان : معارفه سرپرست جدید مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . اداری .

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی