چهارشنبه, 4 مرداد 1396
عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی نرخ بازگشت سرمایه در آموزش
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . اداری . آموزشي .

برگزاری کارگاه آموزشی نرخ بازگشت سرمایه در آموزش

مدیریت نظارت و ارزشیابی موسسه گردهمایی دبیران کمیته نظارت و کارگاه آموزشی تحت عنوان " نرخ بازگشت سرمایه در آموزش " را در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان یزد  برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی: در مراسم افتتاحیه این برنامه که با حضور معاونین آموزشی مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی سراسر کشور برگزار گردید؛ ابتدا دکتر طباطبایی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی یزد و همچنین حجت الاسلام نور الدینی نماینده ولی فقیه در  سازمان جهاد کشاورزی  مطالبی را بیان کردند. سپس دکتر خداوردیان در خصوص سیاست ها، برنامه ها و دستورالعمل ابلاغی کمیسیون نظارت و ارزیابی مطالبی را ارائه کرد.

در ادامه برنامه ها دکتر محمدی مدیر نظارت و ارزیابی موسسه مباحث کارگاه آموزشی را به تفصیل ارایه نمود.

خاطر نشان می شود؛ گردهمایی دبیران کمیته نظارت و کارگاه آموزشی " نرخ بازگشت سرمایه در آموزش " طی روزهای 26 و 27 بهمن ماه سال جاری برگزار گردید.

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی