شنبه, 27 مرداد 1397
عنوان : برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات علمی كاربردی هنرستان های كاردانش كشاورزی
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۲

برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات علمی کاربردی هنرستان های کاردانش کشاورزی

شانزدهمین دوره مسابقات علمی کاربردی هنرستان های کاردانش کشاورزی با حضور نمایندگان موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی در محمد شهر کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و ترویج، صادق سجادی مدیر امور آموزشی در این باره گفت: در این دوره از مسابقات 36 نفر از دانش آموزان کاردانش برگزیده کشوری در رشته های باغبانی، پرورش طیور، پرورش عمومی دام، پرورش و تولیدات زنبور عسل، تعمیر موتور تراکتور و زراعت به رقابت پرداختند و در پایان نیز نفرات برتر هر رشته طی مراسمی معرفی شدند.

سجادی همچنین خاطر نشان کرد، در مراسم اختتامیه که با حضور مقامات استانی و کشوری در مرکز تربیت مربی استان البرز برگزار گردید؛ دکتر زند معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن اعلام آمادگی کامل همکاری مراکز آموزشی جهاد کشاورزی با وزارت آموزش و پرورش، بر اهمیت آموزش های مهارتی و تربیت کشاورزان آینده تاکید داشت و خواستار تدوین سریع پیوست کشاورزی برای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شد.

همچنین مهندس زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر ضرورت توجه خانوده ها و دانش آموزان به دوره های کاردانش و اهمیت  آموزش های مهارتی برای ایجاد اشتغال در جوانان تاکید کرد.

گفتنی است؛ موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی به 18 نفر از برگزیدگان رشته های کشاورزی و همچنین به کلیه برگزیدگان و راه یافتگان رشته های کشاورزی به مسابقات کشوری جوایزی اهدا نمود.