شنبه, 27 مرداد 1397
عنوان : اجرای اولین تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی كشاورزی سال 1397 در مركز آموزش عالی امام خمینی(ره)
زير عنوان : مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام سبزی و صیفی
 ۱۳۹۷/۰۵/۰۸

اجرای اولین تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی کشاورزی سال 1397 در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)

مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام سبزی و صیفی

اولین تور آموزشی ترویجی و پژوهشی کشاورزی با حضور بیش از 150نفر از بهره برداران پیشرو کشاورزی کشور و 100 نفر از کارشناسان پهنه ترویج سراسر کشور در مزرعه شماره 2 مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)با همکاری و مشارکت شرکت فلات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز؛ کشاورزان و بهره برداران پیشرو در این تور آموزشی از نزدیک با ارقام مختلف سبزی و صیفی مقاوم به کم آبی و خشکسالی و مقاوم به آفات و بیماریها شامل: انواع گوجه فرنگی، خیار، کدو، فلفل، هندوانه، ملون، پیاز، بادنجان، کلم، هویج و ذرت آشنا شده و بر اساس وضعیت آب و هوایی و اقلیم منطقه خود بذور مورد نظر را انتخاب کردند.

گفتنی است؛ در این تور آموزشی دکتر رضایی مقدم استاد و معاون دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز  و مدرس کارگاه آموزشی "کارشناسان سایت های الگویی ترویج کشور"، که از تاریخ 1 لغایت 3 مرداد ماه در مرکز آموزش عالی اما خمینی برگزار شد، طی بازدید از مزارع شماره 1، 2 و 3 اظهار داشت:" کارهای ترویجی – آموزشی ارزشمندی در این مرکز انجام شده است و بسیار علاقمندیم با استفاده از تجربیات مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) این الگوی همکاری بخش دولتی و خصوصی را در مزارع دانشگاه شیراز پیاده کنیم".