جمعه, 25 آبان 1397
عنوان : توسعه آموزشهای مهارتی كشاورزی
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۹

توسعه آموزشهای مهارتی کشاورزی

به منظور اتخاذ تصمیمات کاربردی برای توسعه آموزشهای مهارتی کشاورزی در مقطع متوسطه نشستی با حضور دکتر خاوازی معاون آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی و مهندس نشاسته ریز مشاور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و ترویج، ژاله عزیزپور رییس اداره آموزش های متوسطه با اعلام این خبر گفت: در این جلسه حاضرین دیدگاه های خود را در رابطه با وضعیت موجود آموزشهای مهارتی مبنی بر معرفی و شناسایی رشته های کشاورزی در جامعه برای فرهنگ سازی، ضرورت حمایت از فارغ التحصیلان کشاورزی از طریق ارائه تسهیلات بانکی به منظور ایجاد رغبت و انگیزه در دانش آموزان برای ادامه تحصیل در رشته های کشاورزی و همچنین اشتغال موثر در بخش مطرح کردند.

وی تصریح کرد؛ در پایان نیز برای بهبود سطح کیفی و توسعه کمی برنامه آموزش های مهارتی کشاورزی بر لزوم تشکیل کارگروهی از نمایندگان دو وزارتخانه، تولیدکنندگان برتر، کشاورزان خبره، متخصصان و صاحب نظران بخش کشاورزی تاکید شد.