• EN
سه‌شنبه, 3 مهر 1397
عنوان : برگزاری آزمون سنجش مهارت رشته تولید صنعتی شیر و فراورده لبنی
کد خبر : ۱۹۹۵۰
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۶/۲۰ 
منبع خبر : روابط عمومی

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰


برگزاری آزمون سنجش مهارت رشته تولید صنعتی شیر و فراورده لبنی

آزمون سنجش مهارت رشته تولید صنعتی شیر و فراورده لبنی 19 نفر از فراگیران مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) با نظارت مهندس رضا صابری کارشناس گروه صنایع تبدیلی و تکمیلی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی آموزش و ترویج، مهندس صابری در این باره گفت: آزمون نظری به صورت الکترونیکی و متمرکز کشوری در مرکز فناوری اطلاعات مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و آزمون عملی تخصصی در پایلوت تخصصی شیر و فرآورده لبنی موسسه تحقیقات علوم دامی برگزارگردید .

 کارشناس گروه صنایع تبدیلی و تکمیلی همچنین گفت: فراگیران برای شرکت در آزمون ابتدا دروس نظری و عملی را به مدت 0180 ساعت در پردیس شهید ناصر بخت مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و پایلوت شیر موسسه تحقیقات علوم دامی گذرانده بودند و برای اخذ دیپلم، از آن ها آزمون سنجش مهارت رشته تولید صنعتی شیر و فراورده لبنی اخذ گردید.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مباحث تخصصی دوره شامل فرآیند تولید شیر پاستوریزه و استریلیزه،تولید ماست و دوغ ،تولید کره و خامه، تولید بستنی، تولید پنیر ،تولید کشک و انجام آزمونهای اولیه کنترل کیفی مواد اولیه و محصول تولید و بسته بندی و نگهداری محصولات می باشد.


DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0