جمعه, 27 مهر 1397
عنوان : معرفی سرپرست جدید دفتر شبكه دانش و رسانه های ترویجی
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۶

معرفی سرپرست جدید دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی

دکتر مویدی معاون آموزش و ترویج طی حکمی مهندس سید اسحقی را به سمت سرپرست دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و ترویج، متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای مهندس علی رضا سید اسحقی

نظر به سوابق و تجارب ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به سمت سرپرست دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی منصوب می شوید.

پی گیری مجدانه به منظور استقرار شبکه مدیریت دانش و استفاده از ظرفیت کلیه شبکه های رادیویی و تلویزیونی ملی و استانی با هدف افزایش ضریب نفوذ دانش در پهنه های تولیدی و ارتقای سطح دانش و مهارت بهره برداران بخش و همچنین حفظ و صیانت از ارزش های معنوی گروه رادیو و تلویزیونی جهاد از اهم انتظارات است.

امید است با توکل به خداوند سبحان، بهره گیری از همه ظرفیت های بخش، همکاری سازنده با معاونت ها و سازمان های تخصصی وزارت متبوع، سازمان های جهاد کشاورزی، دفاتر ستاد معاونت و موسسه، مجامع و تشکل های مرتبط با کشاورزان و موسسات و مراکز تحقیقاتی و آموزشی تابعه، در خدمت به جامعه کشاورزی موفق و موید باشید.

توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

علی اکبر مویدی

سرپرست معاونت آموزش و ترویج و موسسه