جمعه, 27 مهر 1397
عنوان : برنامه كارگروه برنامه ریزی و توسعه آموزش های كاردانش كشاورزی برای سال تحصیلی جدید
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۷

برنامه کارگروه برنامه ریزی و توسعه آموزش های کاردانش کشاورزی برای سال تحصیلی جدید

کارگروه برنامه ریزی و توسعه آموزش های کاردانش کشاورزی به منظور برنامه ریزی اجرایی آموزشهای مهارتی کشاورزی در سال تحصیلی 98-97 تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و ترویج، ژاله عزیزپور رییس اداره آموزش های متوسطه با اعلام این خبر افزود: در این نشست که با حضور نمایندگان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد؛ پیشنهاداتی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. وی تاکید کرد: اهم موضوعات مورد بحث در زمینه تعامل بیشتر دو دستگاه، تدوین استانداردها و پذیرش دانش آموز بود.

عزیزپور خاطر نشان کرد؛ در پایان این نشست تاکید شد:

- نشست مشترکی بین معاونین وزیر جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش با هدف تنظیم تفاهم نامه همکاری بیشتر و موثرتر در زمینه اجرای آموزشهای مهارتی تشکیل شود.

- معاونت آموزش و ترویج در تنطیم و تدوین استانداردهای مهارتی گروه کشاورزی جهت درج در مجموعه نهم برنامه های درسی شاخه کاردانش توسط وزارت آموزش و پرورش تسریع نماید.

گزارشی درخصوص جذب بیش از 6000  نفر دانش آموز پسر و دختر در شاخه های کاردانش و فنی حرفه ای در پایه های مختلف تحصیلی برای 27 مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و واحدهای آموزشی تابعه به صورت شبانه روزی و روزانه تهیه گردد.