جمعه, 25 آبان 1397
رو عنوان : دکتر مویدی در نشست صمیمانه با مشاوران :
عنوان : مجموعه مشاوران یكی از بخش‌های فوق العاده علمی و ظرفیت‌ ارزشمندی در معاونت آموزش و ترویج است
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
منبع خبر : روابط عمومی آموزش و ترویج

دکتر مویدی در نشست صمیمانه با مشاوران :

مجموعه مشاوران یکی از بخش‌های فوق العاده علمی و ظرفیت‌ ارزشمندی در معاونت آموزش و ترویج است

نشست صمیمی معاون آموزش و ترویج با مشاوران معاونت با حضور دکتر موسوی قائم مقام معاونت به منظور ارائه گزارش و پیشنهادات در روز دوشنبه 14 آبان ماه در سالن مروج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و ترویج، دکتر نوری در ابتدای این نشست به ارائه گزارش عملکرد مجموعه مشاوران معاونت در سه حلقه‌ی پژوهشگر مروجان ارشد، محققان معین و مروجان مسئول پهنه استانها پرداخت و اظهار داشت : در هفته پژوهش یک رونمایی شبکه انتقال دانش در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خواهیم داشت که از محققان معین برتر و پژوهشگر مروجان برتر تقدیر خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به بازدیدهای استانی صورت گرفته گفت :  گزارشات کاملی بهمراه پیشنهادات درخصوص این بازدیدها به وزیر جهادکشاورزی ارائه شده است.

در ادامه دکتر توکلی گزارش طرح کلان سامانه نوین آبیاری کشور را ارائه کرد و بیان داشت: برنامه های مصوب شده با پیاده کردن سایتهای جامع الگویی در استانها در حال پیگیری و اجراست و بهره برداران رها نمی‌شوند بلکه کدگذاری شده و رصد خواهند شد.

پس از ارائه پرسش‌ها و پیشنهادهایی توسط قائم مقام معاونت، در پایان این نشست معاون آموزش و ترویج با اشاره به اینکه این جلسات صمیمی منجر شده اطلاعات خوبی از مجموعه به دست آوریم اظهار کرد: مشاوران یکی از بخش‌های فوق العاده علمی در مجموعه هستند که از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشند و باید از این ظرفیت استفاده شود تا کارهای خارق العاده برای کل کشور انجام شود.

وی همچنین تاکید کرد : بازدیدهای استانی باید کاملاً نیازسنجی شده و هدف دار برگزار شود تا پاسخگوی مسائل و مشکلات استانها باشد.