جمعه, 28 دی 1397
عنوان : اولین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی گردهمایی ملی محققان معین و پژوهشگر مروجان ارشد برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
منبع خبر : روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی

نشستی به منظور برنامه‌ریزی، زمان‌بندی، ارایه پیشنهادات و بررسی نحوه برگزاری اولین گردهمایی ملی انتقال و تبادل دانش محققان معین و پژوهشگر مروجان ارشد کل کشور با حضور معاون آموزش و ترویج، معاون اداری و مالی، مدیران کل و مشاوران موسسه آموزش و ترویج کشاورزی روز چهارشنبه 18 دی ماه در سالن مروج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در ابتدای جلسه، دکتر نوری مشاور معاون آموزش و ترویج ضمن ارایه گزارش و برنامه پیشنهادی اظهار داشت: درخواست این است که پیشنهادها و نقطه نظرات درخصوص برگزاری این گردهمایی بیان شود و پس از بحث و بررسی برنامه نهایی و نحوه برگزاری این همایش ملی در جلسات آتی تکمیل شود.

رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در ادامه جلسه درخصوص نحوه برگزاری گردهمایی فوق الذکر، سخنرانی‌ها و نشست‌های تخصصی، پیشنهادهایی ارائه کرد و گفت: مطالب قابل طرح در این نشست‌ها باید به گونه‌ای باشد که گردهمایی کاملا علمی برگزار شود و خروجی آن به صورت یک پروتکل و بیانیه از طرف مقامات ارشد وزارتخانه به استانها ابلاغ شود.

در ادامه این نشست، مدیران کل معاونت آموزش و ترویج نقطه نظراتی درخصوص عنوان و شعار گردهمایی، نحوه ارائه موضوعات تخصصی که منجر به وسعت کار شود، شفاف و اجرایی شدن دستور کار و برنامه‌ها پس از گردهمایی، حضور حوزه‌های عمومی و تخصصی در کنار هم، دعوت از مقامات مسؤول کشوری، معرفی بیشتر ارکان نظام ترویج، هدفمند بودن نشست‌ها و مستندسازی جامع و غیره بیان کردند.

در انتهای جلسه دکتر مویدی ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح شده گفت: این گردهمایی بالاتر از یک سمینار عادی است، نیاز است جلسات مستمر و جدی برای بررسی بیشتر نظرات و پیشنهادات و تصمیم‌گیری‌ها داشته باشیم.

معاون آموزش و ترویج همچنین افزود: برنامه استانی از قبل مشخص باشد به طوری که کلیه استانها شناخت جامعی بر روی عملکرد محققان معین و پژوهشگر مروجان به دست آورند. وی خاطر نشان کرد، لازم است کمیته‌های اجرایی و فنی و همچنین کارگروههای تخصصی به طور دقیق مشخص شده و کار خود را شروع کنند.

گفتنی است گردهمایی مذکور، در بهمن ماه سال جاری در سالن کنفرانس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در کرج برگزار خواهد شد.