شنبه, 27 بهمن 1397
عنوان : مشاور وزیر و مدیركل دفتر توسعه فعالیت های كشاورزی زنان روستایی و عشایری از افزایش كمی و كیفی مشاركت زنان روستایی و عشایری در توسعه كشاورزی و روستایی در سال‌های اخیر در كشور خبر داد
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
منبع خبر : روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری از افزایش کمی و کیفی مشارکت زنان روستایی و عشایری در توسعه کشاورزی و روستایی در سال‌های اخیر در کشور خبر داد

نشست دستاوردهای زنان و خانواده به مناسبت بزرگداشت ایام دهه فجر و چهل سالگی پیروزی جمهوری اسلامی ایران، با حضور جمعی از مقامات ملی و دیپلماتیک در حوزه زنان و مهندس بنی هاشم مشاور وزیر جهادکشاورزی و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، روز 15 بهمن ماه در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، مهندس بنی‌ هاشم در این نشست گفت: وزارت جهاد کشاورزی از طریق ظرفیت‌سازی، نهادسازی و توسعه اشتغال و کارآفرینی در مناطق روستایی و عشایری شرایط مناسبی را برای توسعه مشارکت زنان فراهم کرده است. وی همچنین افزود: در حال حاضر ۱۴ هزار تسهیلگر توسعه روستایی و ۲۰۰ تسهیلگر عشایری در کشور فعال هستند و بیش از ۱۰۰ هزار نفر از زنان روستایی و عشایری از طریق عضویت در صندوق‌ های اعتبار خرد شاغل شده‌اند.

بنی‌هاشم با بیان این که نقش زنان در ترویج تولید و مصرف محصولات استاندارد و گواهی شده نیز بسیار چشمگیر است، خاطرنشان کرد: در این راستا بیش از ۱۷ هزار نفر در سال ۹۷ تحت پوشش برنامه آموزش تولید و مصرف محصولات گواهی شده قرار گرفته‌ اند.

مشاور وزیر جهادکشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت : وزارت جهاد کشاورزی با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به طور جدی به دنبال تقویت نقش زنان در توسعه پایدار و ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات استاندارد و گواهی شده است.

مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری در بخش پایانی سخنان خود درخصوص دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه توانمندسازی زنان روستایی و عشایری گفت: نرخ دانش‌آموختگان دانشگاهی زن در مناطق روستایی و عشایری از دو درصد در سال ۶۵ به ۵۷ درصد در سال ۹۵ رسیده است و این امر موجب گرایش و استقبال بیشتر زنان در بهره‌گیری از دانش و فنون جدید در کار و فعالیت شده است.