جمعه, 28 دی 1397
عنوان : جلسه كمیته محققان معین استان آذربایجان‌غربی با حضور مشاوران معاونت آموزش و ترویج برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۹
منبع خبر : روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی

جلسه کمیته محققان معین استان آذربایجان‌غربی با حضور مشاوران معاونت آموزش و ترویج برگزار شد

نشست کمیته محققان معین استان آذربایجان غربی، با حضور معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان، رئیس و معاونین و محققین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، مدیر و کارشناسان ترویج استان و دکتر نوری و دکتر توکلی مشاوران معاونت آموزش و ترویج، روز چهار‌شنبه پنجم دی ماه 97، در ارومیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در این نشست که به منظور بررسی فرآیند انتقال دانش و شبکه ارتباطی محققان معین با مروجان مسئول پهنه‌های تولیدی تشکیل شد، دکتر محمودزاده معاون پژوهش و فناوری و انتقال یافته‌های مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان به ارائه گزارش عملکرد کمیته محققان استان پرداخت و سپس اعضای حاضر در جلسه سئوالات و ابهامات خود را مطرح نمودند.

در ادامه دکتر توکلی به نکاتی پیرامون بازدید از مراکز جهادکشاورزی سلماس و خوی اشاره کرد که شامل بررسی و تعیین خلاءهای دانشی و عملکردی در عرصه‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های خدماتی بخش خصوصی، اهمیت و ضرورت ارتقای بهره‌وری آب و ضرورت حضور همکاران محقق دارای تخصص مسائل اجتماعی در مراکز جهادکشاورزی به عنوان محققان معین بود.

در انتهای جلسه، دکتر نوری به تفصیل به فرآیند کاری ارتباط محققان معین با مروجان مسئول پهنه‌ها و محققان معین با پژوهشگران مروجان ارشد پرداخت و بندهایی از آیین‌نامه محققان معین را تبیین نمود.